mff_kedvezmenyezetti_infoblokk_keretes_64.jpg

Levelezési cím: 1138 Bp., Karikás Frigyes u. 20.
Tel.: 06-1- 465-2376 Fax: 06-1- 465-2380
E-mail: uzemegeszsegugy@uzemegeszsegugy.hu
üzemorvos-kiut.jpg
Megmutatjuk a kiutat
Szolgáltatásaink
Miért éppen mi
Referenciáink
Munkatársaink
Letölthető dokumentumok
Állásajánlat
Alapító
üzemorvos-munkaegészségügy.jpg üzemorvos-munkabiztonság.jpg üzemorvosi-rendelő.jpg
Teljes körű foglalkozás-egészségügyi ellátás
A munkakörnyezet folyamatos monitorozása, szükség esetén évente több alkalommal is
Tanácsadás a munkáltató részére...
Részletek
Teljes körű munkabiztonsági, tűz- és környezetvédelmi szolgáltatás.
Munkavédelmi feladatok ellátása munkahelyeken
Munka-, tűz- és környezetvédelmi dokumentáció...
Részletek
Budapesten két foglalkozás-egészségügyi központtal rendelkezünk.
Mindkét központunk közel 260 m2 alapterületű, minden alapfelszereléssel ellátott.
Rendelőinkben összesen 7 szakorvos...
Részletek
mff_kedvezmenyezetti_infoblokk_keretes_600.jpg
PROJEKTINFORMÁCIÓK
GINOP_PLUSZ-1.2.1-21-2021-01277

1. sz. Üzemegészségügyi Korlátolt Felelősségű Társaság modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztési pályázata


• a kedvezményezett neve: 1. sz. Üzemegészségügyi Korlátolt Felelősségű Társaság
• a fejlesztés tárgya, célja: Komplex technológiai fejlesztés 1.sz. Üzemegészségügyi Kft-nél.
• elszámolható összköltség: 38 895 529 Ft
• vissza nem térítendő támogatás összege: 17 502 988 Ft
• a támogatás mértéke: 45,00%
• a projekt befejezési dátuma: 2023.09.04.

Projekt tartalmának bemutatása:

Az 1.sz. Üzemegészségügyi Kft. 1991. óta működik foglalkoztatás-egészségügy szakterületén. A 89/1995 (VII.14.) Kormányrendelet értelmében minden munkáltatónak kötelező igénybe vennie ezt a szolgáltatást.

Tevékenységeink közé tartoznak elsősorban munkaköri alkalmassági vizsgálatok elvégzése, foglalkozási és foglalkozással összefüggő betegségek diagnosztizálása, munkahigiénés tanácsadás és elsősegélynyújtó képzés lebonyolítása. Továbbá feladatunk szakképzést folytató intézmények hallgatóinak, valamint munkanélküliek munkaközvetítést megelőző alkalmassági vizsgálata is. Emellett foglalkozunk Hiperbárikus Oxigén terápiával és foglalkozási búvárok alkalmassági vizsgálatával is.

Szerződött partnereink között több magán és állami tulajdonú nagyvállalat, élelmiszerlánc üzletei és kisebb munkáltatók által foglalkoztatott munkavállalót látunk el. 4 szakorvos, 6 szakasszisztens és adminisztrációt végző főállású munkatársunk van. 2 orvosi rendelőnkben és több külső (munkáltatók által biztosított rendelőben) történik az ellátás. Cégünknek több mint 200 munkáltatóval van folyamatos foglalkozás egészségügyi ellátásról szóló szerződése, melynek keretében több mint 8000 fő munkavállaló teljeskörű foglalkozás-egészségügyi ellátását végezzük. Ezek ellátásához országosan kiterjedt foglalkozás-egészségügyi szakorvos alvállalkozói hálózatot építettünk ki. A vidéki munkahelyeken, az alkalmassági vizsgálatokat az alvállalkozó szakorvosaink végzik. Ezeken a munkahelyeken a főállású orvosaink rendszeres kiküldetéssel végeznek időszakos vizsgálatokat, valamint a munkahigiéniás ellenőrzéseket és elsősegély nyújtó tanfolyamokat.

A Bartók Béla úti – saját tulajdonunkban lévő – rendelőnkben 5 éve létrehozott túlnyomásos oxigénkamra a Hiperbárikus Oxigén terápiák helyszíne is.

Az elmúlt év során, a Covid-19 járvány következtében, megváltozott az egészségügyi ellátás működése, mely folyamatnak aktív részeseként csak modern eszközökkel vagyunk képesek felvenni a versenyt más foglalkozás-egészségügyi ellátókkal.

A mobil orvosi eszközök használatával a helyszínen (munkahelyeken) történő orvosi tevékenységek fokozottabb igénye is megvalósíthatóvá válik, valamint az új egészségügyi rendszernek, Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatói Tér is eleget tesz. A hordozható eszközökkel a külső helyszíneken is biztosítani tudunk teljeskörű vizsgálatot, melyeknek eredményét így az orvos és/vagy az asszisztens azonnal képes lesz feltölteni az EESZT felületére, valamint az adminisztrációs feladatokat is gyorsabban, papír-semlegesen képes központi irodánkba megküldeni.

Ezek alapján tehát a jövőre nézve online jelenlétünk bővítését céloztuk meg, mind kommunikáció, mind marketing, vagy akár az említetteken kívüli adminisztratív tevékenységeink kiegészítésének szempontjából. Célunk, hogy a fejlesztésekkel szélesebb körben elérhetővé váljunk, alkalmazottaink számát is bővíteni tudjuk, mindezzel hozzájárulva vállalkozásunk piaci pozíciójának megerősítéséhez és versenyképességének növeléséhez.
A weblap a WEB-SET rendszeren üzemel. Készítette a BIT-Hungary Kft.